Mobilabonnementer med HBO

Det kan være muligt at finde mobilabonnementer, hvor HBO er inkluderet, det vil altså sige, det er ikke fuldstændig gratis, da du betaler for dit mobilabonnement. Det er dog vigtigt at holde øje med, at det ikke er en gratis periode f.eks. de første 6 måneder gratis og derefter 99,- minus en rabat, du får igennem dit telefonabonnement. Derfor har vi gjort det let for dig, at få et overblik over, hvor du kan få HBO gratis i dit mobilabonnement.

HBO Nordic

Telmore

Fra 299,- for Fri tale og 50GB data inkl. HBO, Netflix og TV2 Play

HBO Nordic

Telia

Fra 149,- + 79,- for HBO Nordic

Der kan være mange penge at spare med HBO Nordic i dit mobilabonnement. Når du alligevel skal ud og have et mobilabonnement kan du lige så godt finde et, som har fordele, du kan få brug for. Tidligere fik du HBO med i mobilpakkerne hos Telia. Det er stadig muligt, men kun med en rabat. Normalt koster HBO 99 kr. pr. måned og med et abonnement hos Telia koster det dig 79 kr. om månenden

Sådan får du let HBO i dit mobilabonnement

Ny HBO konto:

  1. Først skal du vælge og bestille et mobilabonnement i listen ovenfor med HBO inkluderet.
  2. Derefter vil dit mobilselskab f.eks. Telmore give dig en værdikode, som du skal bruge, når du opretter en ny HBO konto her (affilaite link https://dk.hbonordic.com/sign-up). 
  3. Nu har du HBO Nordic gratis eller med rabat.

Eksisterende HBO konto:

  1. Først skal du vælge og bestille et mobilabonnement i listen ovenfor med HBO inkluderet.
  2. Derefter vil dit mobilselskab f.eks. Telmore give dig en værdikode, som du skal bruge. Derefter åbn HBO i en browser, log in på din konto og tryk på tandhjulet oppe i højre hjørne. Gå nu under abonnement og indtast værdikode. 
  3. Nu har du HBO Nordic gratis eller med rabat.

Game of Thrones, Vikings, The Office og meget mere

Det er blot to af de gode serier du kan finde på HBO. Du finder mange kvalitetsserier og dokumentarer på HBO. Derudover kan er der naturligvis også film.

Har du børn? 

På HBO Nordic, har du et stort udvalg af tegnefilm til børn. Du finder blandet andet de populære Gurli gris, Postmand Per, Thomas tog(Thomas og vennerne) og Scooby-Doo.

Leder du efter et abonnement med Netflix, så klik her.