Mobilabonnementer med Spotify

Et kombineret mobilabonnement med en musiktjeneste som f.eks. Spotify giver som regel en samlerabat, som kan give dig en betydelig besparing set langsigtet. Derfor kan du med fordel vælge et mobilabonnement, hvor der er inkluderet en musiktjeneste du kan lide. Det variere nemlig fra mobilselskab til mobilselskab, hvem de samarbejder med. Her kan du nemt få et overblik over, hvilke selskaber, der tilbyder Spotify og lignende musiktjenester. 

Telia – Spotify (rabat)

Telmore – Telmore play

3 Mobil – Deezer

CBB – TIDAL

Spotify Danmark logo

Telia

Fra 149 kr. + 79 kr. for Spotify med Fri tale og 30GB.

Telmore Play

Igennem Telmore kan du få deres Play-musiktjeneste fra 169,- for Fri tale og 30GB.

3 Mobil

Hos 3 Mobil kan du få Deezer for 79,- ekstra pr. måned.

CBB

Få Tidal, som en del af din mobilabonnement hos CBB

Spotify Premium Family

Telia er på nuværende tidspunkt de eneste, som i Danmark kan levere Spotify som en service i deres telefonabonnementer. Desværre er det kun med en rabat, så derfor skal du stadig betale 79,- pr. måned. Hvis du er studerende kan du med fordel søge om Spotify som studerende. Så kan du nemlig få det til 49,- pr. måned så længe du studerer.

Telia giver dig også mulighed for at få Spotify Premium Family. De første 3 måneder er gratis og derefter koster det 139 kr. pr. måned. Det er 10,- besparelse om måneden.

Mobilabonnement med Tidal – sådan flytter du fra Spotify til Tidal

Der er et større udvalg af mobilabonnementer med Tidal inkluderet f.eks. CBB, hvor Tidal kun koster 30,- ekstra om måneden, men du har jo ikke lyst til at manuelt flytte dine sange over og oprette playliste forfra. Det tager for langt tid. Det er der heldigvis en løsning på dette. Med Tidal kan du nemlig importere dit musik igennem “TunemyMusic” og det fungerer ganske fint.